< Ervaren specialisten voor WordPress ontwikkeling op maat >

Maarliefst 30% van alle websites maakt gebruik van het populaire WordPress CMS systeem. Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van professionele WordPress websites. Daarnaast verzorgen wij ook WordPress thema-ontwikkeling en plugins op maat.

Altijd ontwikkeling op maat

Een thema kiezen en vervolgens aanpassen? Niet bij Factor Blue. Wij gebruiken WordPress als middel om maatwerk producten te ontwikkelen met focus op de eindgebruiker. Wij bouwen pixel-perfect WordPress thema's en maken het liefst gebruik van zo min mogelijk externe plugins. Wij geloven dat een website die volledig aansluit op jouw merk de kracht heeft om de bezoeker te raken.

Een externe ontwerper kan zorgen voor een vormgeving die exact aansluit bij jouw merk. Wij bouwen een eindproduct dat past bij de wensen, het budget en de behoefte van de gebruikers. Of het nu gaat om een website, webshop of multi-site platform wij zorgen voor een technisch optimale werking. Met een heldere werkwijze ondersteuning en onderhoud.

Thema-ontwikkeling

Pixel perfect thema ontwikkeling met gestructureerde code. Onze ontwikkelaars zorgen voor een perfecte gebruikerservaring op ieder apparaat van mobiel, tablet tot desktop.

Plugins

Een koppeling met een extern systeem voor het inladen van informatie of een nieuwe functionaliteit toevoegen aan WordPress. Wij bouwen volledig op maat gemaakte WordPress en WooCommerce plugins.

WooCommerce webshop

WooCommerce is een uitbreiding op Wordpress waarmee je webshop-functionaliteit kunt toevoegen. WooCommerce is perfect geschikt voor startende kleine tot middelgrote webshops.

Onderhoud en beveiliging

WordPress is populair en daardoor niet altijd even veilig. Wij kunnen je WordPress website voorzien van de juiste beveiliging. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je WordPress website altijd up-to-date is.

Samenwerken met WordPress specialisten?

Je moet alleen doen waar je goed in bent. Voor bedrijven in marketing en communicatie is Factor Blue graag de technische partner in uitvoering. Onze programmeer-vaardigheden zijn een krachtige aanvulling op marketing, design en communicatie. Samen bouwen we aan een succesvol eindproduct.

Je mag ons betrekken bij het project als technische specialist maar wij kunnen ook volledig white-label meewerken aan de projecten voor jouw eindklant. Wij zien het wel zitten zo’n samenwerking, waarmee we omvangrijke en/of specialistische vraagstukken als partners aankunnen.

Enkele bureaus die wij als technisch partner bedienen:

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.