< Zeggen wat je doet en doen wat je zegt: zo werkt het bij ons >

Bij Factor Blue werken we op basis van duidelijke stappen en heb je met een projectmanager altijd een vaste contactpersoon die je voorafgaand, gedurende en na het project alles kan vragen.

Onze werkwijze in duidelijke stappen.

Kennismaken

We willen graag van alles weten voor we ‘ja’ zeggen. Wie de klant is. Welk bedrijf daarbij hoort. Wat de wensen, eisen zijn en wat het budget is. En welke raakvlakken er zijn met Factor Blue en de diensten die we leveren. Zo kunnen we bepalen of wij de juiste partij zijn om jou te helpen met het behalen van je doelstellingen.

Definiëren

Van idee naar concreet plan: dat werkt. Met een aantal sessies komen we meer te weten over elkaar, het uit te voeren project, de tijdsinvestering en kosten die daarbij horen. Wanneer we een beeld hebben komen wij desgewenst met een functioneel en technisch ontwerp, plan van aanpak, planning en een test- en kwaliteitsplan. Ook brengen we in kaart of en welke externe partijen benaderd dienen te worden.

Ontwikkelen

We bepalen samen de projectmethode en indien het project het toelaat werken we graag met agile scrum: kleine, overzichtelijke stappen (sprints) en wekelijkse updates. Dit geeft zowel ons als jou een duidelijk, actueel inzicht in het projectverloop. Natuurlijk is er na iedere sprint een review en zijn er veel contactmomenten. Het voordeel is dat je tijdens het project nog van koers van veranderen. Een nadeel is dat er lastig een vaste prijsafspraak gemaakt kan worden.

Lanceren

Na ontwikkeling volgt lancering. Een euforisch moment waar trots, tevredenheid en wat andere dingen bij horen. Denk aan een opleveringsdocument met instructies voor gebruik van de systemen, maar ook aan overdracht van rechten en licenties.

Onderhouden en doorontwikkelen

Natuurlijk zijn we erg benieuwd hoe het na de lancering gaat. Zijn er nog vragen? Of moet er juist iets doorontwikkeld worden? Wij leveren ondersteuning voor het project of voeren regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit. We houden actief contact, want we zien graag dat succes zo lang mogelijk duurt.

Jij het succes bij de klant, wij het technische werk.

Marketing-, communicatie- of reclamebureau? Dan bieden we graag onze kennis en diensten in maatwerk ontwikkeling aan. Zie het als slim partnerschap, zodat je de concurrentie mijlenver achter je laat. Benieuwd?

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.