< Zeggen wat je doet en doen wat je zegt: zo werkt het bij ons >

Bij Factor Blue werken we op basis van duidelijke stappen en heb je met een projectmanager altijd een vaste contactpersoon.

Onze werkwijze in duidelijke stappen.

Kennismaken

We willen graag van alles weten voor we ‘ja’ zeggen. Wie de klant is. Welk bedrijf daarbij hoort. Wat de vraag is. En welke raakvlakken er zijn met Factor Blue en de diensten die we leveren.

Definiëren

Van idee naar concreet plan: dat werkt. Met een brainstormsessie komen we meer te weten over elkaar, het uit te voeren project en de tijdsinvestering en kosten die daarbij horen. Hier komt een functioneel en technisch ontwerp uit.

Ontwikkelen

Wij werken meestal met agile scrum: kleine, overzichtelijke stappen (sprints) en wekelijkse updates. Dit geeft zowel ons als jou een duidelijk, actueel inzicht in het projectverloop. Natuurlijk is er na iedere sprint een review en zijn er zoveel mogelijk contactmomenten.

Lanceren

Na ontwikkeling volgt lancering. Een euforisch moment waar trots, tevredenheid en wat andere dingen bij horen. Denk aan een opleveringsdocument met instructies voor gebruik van de systemen, maar ook aan overdracht van rechten en licenties.

Doorontwikkelen

Natuurlijk zijn we erg benieuwd hoe het na de lancering gaat. Zijn er nog vragen? Of moet er juist iets doorontwikkeld worden? We onderhouden actief contact, want we zien graag dat succes zo lang mogelijk duurt.

Jij het succes bij de klant, wij het technische werk.

Marketing-, communicatie- of reclamebureau? Dan bieden we graag onze kennis en diensten in maatwerk ontwikkeling en hosting aan. Zie het als slim partnerschap, zodat je de concurrentie mijlenver achter je laat. Benieuwd?

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.