< Complexe en snelle webapplicaties met een krachtige basis >

Met een op maat gebouwde webapplicatie of API op basis van Laravel surf je op de hoge golven van een goed doorontwikkeld PHP framework gedragen door een zeer betrokken community.

Waarom wij Laravel gebruiken

Enorme vrijheid, geen obscuur maatwerk, transparant en een open platform waar toekomst in zit. Deze woorden vatten het Laravel PHP framework prachtig samen. De Laravel standaarden zorgen voor gestructureerde en leesbare code en dit is ideaal om de applicatie goed te kunnen onderhouden, doorontwikkelen en je ontwikkelteam op te schalen.

What’s in a name? Maatwerk

Dus volledig aangepast en ingericht naar de processen binnen het bedrijf of de organisatie. Op de lange termijn levert dat enorm veel tijdwinst op. Duur? dankzij gebruik van de scrum-methode heb je in de hand hoe je het beschikbare budget inzet en welke functionaliteiten de meeste prioriteit krijgen. In onze werkwijze meer over hoe wij een project aanpakken.

Volledige applicatie

Backend en frontend in uitstekende harmonie. Hiervoor werken wij met een ervaren UX en UI designer met focus op de gebruikers. En een Javascript frontend framework zoals Vue, React of Angular JS.

Headless

Bij headless ontwikkeling bouwen wij de backend in combinatie met een API, die inzetbaar is voor meerdere doeleiden. Denk bijvoorbeeld aan het laten ontwikkelen van een mobiele applicatie.

Koppelingen

Een applicatie wordt pas onmisbaar als deze communiceert met andere systemen. Wij koppelen jouw webapplicatie naadloos aan ieder ander systeem met een beschikbare API.

Onderhoud

Een applicatie moet onderhouden worden en soms is doorontwikkeling noodzaak. Wij doen dit niet alleen voor door ons maar ook voor door anderen reeds gebouwde Laravel applicaties.

Kostenbesparing

Op maat gebouwde webapplicaties zoals CRM- en ERP-systemen, planningssoftware, facturatiesoftware, urenregistratiemodules en intranet zijn toegespitst op de processen binnen het bedrijf of de organisatie. In tegenstelling tot standaardoplossingen waarbij je betaalt voor overbodige functionaliteiten, waarin specifieke wensen niet vervult kunnen worden of waarbij je juist op de lange termijn kosten maakt door de inefficiëntie.

De juiste ondersteuning

Als iets niet werkt of als je ergens even niet uitkomt, dan wil je gewoon snel geholpen worden. Simpel. Met onze webapplicaties, koop je ook de zekerheid dat je geholpen wordt de partij die de applicatie door en door kent omdat we deze voor je hebben gebouwd. Geen anonieme helpdesk, maar een vaste partner die je direct kan helpen wanneer nodig. Daarnaast kunnen wij de applicatie ook 24/7 monitoren en actief onderhouden.

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.