< Webshops en websites met trots door ons gerealiseerd >

Wat we doen voor onze klanten, vinden we leuk. Zó leuk, dat we er niet over raken uitgepraat. En om dat inzichtelijk te maken, laten we ze graag aan je zien.

Factor Blue heeft voor veel bedrijven, organisaties en partners mooie projecten opgeleverd waar we écht trots op zijn. Ieder project had zijn eigen uitdagingen en daarom is ieder project voor ons een pareltje.

Aangezien wij ook vaak als technisch partner werken voor marketing-, communicatie- en reclamebureaus kunnen we niet alle projecten uitlichten. Maar we vertellen je er graag meer over tijdens een kennismaking.

XL Lingerie.

De webshop voor dames met een grotere cupmaat. XL Lingerie heeft dankzij Studio Evi een nieuwe identiteit en webdesign gekregen welke Factor Blue heeft uitgewerkt tot een WooCommerce webshop. Inclusief een kortingsmodule voor korting bij het bestellen van sets.

Based on Roots.

Based on Roots verbindt ambachtswerk en hedendaagse vormgeving en laat zich inspireren door ontwikkelingen en samenwerkingsverbanden in binnen- en buitenland, met name in Japan. Deze catalogus website is gericht op de winkels / dealers die de producten van Based on Roots verkopen.

Hosmus Synergie.

Hosmus Synergie is een Bedrijfsgeneeskundig Adviesbureau dat middels maatwerk en partnerschap met de opdrachtgever streeft naar innovatieve dienstverlening. In opdracht van Blickfång Communicatie & Studio Evi hebben wij een maatwerk WordPress website ontwikkeld.

Agruniek.

Paardenvoer.nl is dé website voor het online kopen van paardenvoer. Factor Blue heeft een Magento 2 dealeromgeving ontwikkeld voor het bestellen van paardenvoer boven 1000KG. Met een maatwerk extensie voor specifieke dealer gerelateerde kortingen op basis van bestelhoeveelheid.

Nutriphyt.

Nutriphyt ontwikkelt voedingssupplementen met innovatieve formules voor professionals - op basis van nutriënten en plantaardige stoffen -om lichaam en geest gezond en fit te houden. Zeer uitgebreide productinformatie en een realtime koppeling met het e-Commerce platform maakt dit project uniek.

Logic of Nature.

Logic Of Nature biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Factor Blue heeft een website mogen ontwikkelen met een maatwerk omgeving voor aangesloten professionals, educatie en uitgebreide productinformatie.

Rethink Foundation.

ReThink wil middels seminars en evenementen kennis bijeenbrengen met onderzoekers, instituten en (para)medische professionals. Factor Blue heeft een informatieve website mogen ontwikkelen in combinatie met een ticketverkoop systeem en deelname certificaten op maat.

Klokkenconcurrent.

Gediplomeerd klokkenmaker, met meer dan 35 jaar ervaring dat is Klokkenconcurrent. Deze multi-store Magento 2 omgeving bestaat uit een drietal webshops gericht op de verkoop van klokken en onderdelen. Deze webshop is gemigreerd van Magento 1 naar een nieuwe Magento 2 omgeving.

Airport Eindhoven.

Hoe kun je uitwerking geven een slimmere, duurzamere en meer op kwaliteit gestuurde luchtvaart- en luchthavenontwikkeling? Wij ontwikkelde een communicatieplatform voor de proefcasus in opdracht van A Creative Mind.

Maatwerkmat.

Een deurmat volledig op maat bestellen. We hebben deze Magento 2 webshop volledig mogen ontwikkelen in combinatie met een maatwerk matten configurator Magento extensie. Het is door middel van deze configurator mogelijk een mat volledig op maat te laten produceren.

AquaTru Water.

Zuiver drinkwater voor iedereen. Dat is waar AquaTru voor gaat. Met hun compleet assortiment waterzuiverende producten in deze meertalige Magento 2 webshop gaat dit bedrijf de strijd aan voor nóg zuiverder drinkwater.

MHS Ruitersport.

Verbeterde en nieuwe functionaliteit, efficiëntie in de werkprocessen en beter zicht op gedrag van de bezoeker in onze Magento 2 webshop: "het heeft ons een hoop gebracht" aldus eigenaar Wim Selman.

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.