< Projecten die mooi zijn. Waar we trots op zijn. En die je zelf moet zien >

Wat we doen voor onze klanten, vinden we leuk. Zó leuk, dat we er niet over raken uitgepraat. En om dat inzichtelijk te maken, laten we ze graag aan je zien.

Show, don’t tell. We willen best vertellen over wat we maken, maar we houden het kort. Waarschijnlijk zie je het liever met je ogen, dus kijk vooral op de webshops en websites van onze klanten.

Op deze pagina vind je een overzicht van projecten waar we trots op zijn. Lees de beschrijvingen en bekijk het resultaat. Heb je vragen over een project? Dan weet je ons te vinden!

XL Lingerie.

De webshop voor dames met een grotere cupmaat. Ontwerpbureau Studio Evi gaf body aan de identiteit en het webdesign van XL Lingerie. En wij vertaalden dit naar een WooCommerce-webshop. Mét module voor bestellingen met korting.

Based on Roots.

Echt ambachtswerk met eigentijdse ontwerpen verbinden: dat doet Based on Roots. Geïnspireerd door de wereld, maar vooral gericht op Japan. Een catalogus-website dient winkels/dealers die de producten van Based on Roots verkopen.

Hosmus Synergie.

Hosmus Synergie is een adviesbureau voor bedrijfsgeneeskunde. Voor balans tussen arbeid en gezondheid, en om meer te halen uit menselijk kapitaal. In opdracht van Blickfång Communicatie en Studio Evi maakten wij een maatwerk WordPress-website.

Agruniek.

Paardenvoer.nl is dé website voor het online kopen van paardenvoer. Dankzij onze maatwerk Magento 2-extensie kan er ook paardenvoer van meer dan 100 kg besteld worden. Met specifieke kortingen per dealer, op basis van bestelhoeveelheid.

Nutriphyt.

Nutriphyt ontwikkelt voedingssupplementen voor lichaam en geest van professionals. Op basis van nutriënten en plantaardige stoffen. Zeer uitgebreide productinformatie en een realtime koppeling (API) met het e-commerce platform maakt dit project uniek.

Logic of Nature.

Logic Of Nature biedt een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Wij maakten de website. Met een op maat gemaakte omgeving voor aangesloten professionals, educatie en uitgebreide productinformatie.

Rethink Foundation.

Via seminars en evenementen brengt ReThink kennis bijeen met onderzoekers, instituten en (para)medische professionals. We ontwikkelden een informatieve website, in combinatie met een ticketverkoopsysteem en deelnamecertificaten op maat.

Klokkenconcurrent.

Voor deze gediplomeerd klokkenmaker mochten we een Magento 2-multistore maken. Deze bestaat uit drie webshops voor verkoop van klokken en onderdelen. Daarvoor is eerst door ons alles gemigreerd van Magento 1 naar het nieuwe Magento 2.

Airport Eindhoven.

Hoe kun je uitwerking geven aan een slimmere, duurzamere en meer op kwaliteit gestuurde luchtvaart- en luchthavenontwikkeling? Wij ontwikkelden een communicatieplatform voor de proefcasus, in opdracht van A Creative Mind.

Maatwerkmat.

Mensen kunnen hun deurmat online volledig op maat samenstellen en bestellen. We hebben daarvoor een Magento 2-webshop met maatwerk-extensie ontwikkeld. De extensie is een productconfigurator die de maatwerkmatten mogelijk maakt.

AquaTru Water.

Zuiver drinkwater voor iedereen: dat is waar AquaTru voor gaat. Met een breed assortiment waterzuiverende producten in een meertalige Magento 2-webshop gaat dit bedrijf de strijd aan voor nóg zuiverder drinkwater.

MHS Ruitersport.

MHS biedt een breed assortiment producten voor de ruitersport. Aan ons de taak om hiervoor online het platform te maken. Het resultaat? Verbeterde en nieuwe functionaliteit, en beter zicht op gedrag van de bezoeker in onze Magento 2-webshop.

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.