< Overbrug iedere klant-uitdaging met ons als technisch partner >

Voor bedrijven in marketing en communicatie zijn we de full-service technische partner in uitvoering. Onze expertises zijn een krachtige aanvulling op marketing, reclame, design en communicatie.

De ideale technische partner

Voor bedrijven waarbij projecten voor opdrachtgevers technisch maatwerk vereisen. Specialistische maatwerk ontwikkeling bijvoorbeeld of high-class hosting, en advies of begeleiding voor de toepassing hiervan. Voor ieder type organisatie: commercieel en non-profit, in binnen- en buitenland.

Concreet: wat kunnen wij als technisch partner betekenen

Wij zien het wel zitten

Zo’n samenwerking, waarmee we omvangrijke en/of specialistische vraagstukken als partners aankunnen. Meer weten of een keer kennismaken? Met één telefoontje is een afspraak geregeld. Telefoon niet bij de hand? Geen zorgen, wij bellen jou.

Enkele bureaus die wij mogen ondersteunen bij technische vraagstukken:

AquaTru Water.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Voor sommigen een holle kreet, maar anderen zien het juist als randvoorwaarde voor hun ondernemerschap.

Dat geldt ook voor AquaTru, die producten voor puur en zuiver drinkwater verkoopt.

All4Fysio.

Technische optimalisatie van een webshop gebeurt aan de achterkant. Onzichtbaar zou je zeggen, maar bezoekers en medewerkers van All4Fysio merken het aan alles.

Het resultaat? Snelheidswinst van 30% en expodentieel toenemende verkoopcijfers.

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.