< Overbrug iedere klant-uitdaging met Factor Blue als technisch partner >

Voor bedrijven in marketing en communicatie zijn we de full-service technische partner in uitvoering. Onze expertises zijn een krachtige aanvulling op marketing, reclame, design en communicatie.

De ideale technische partner

Voor bedrijven waarbij projecten voor opdrachtgevers technisch maatwerk vereisen. Specialistisch maatwerk Magento en webapplicatie ontwikkeling bijvoorbeeld en advies en training binnen complexe ontwikkeltrajecten. Voor ieder type organisatie: commercieel en non-profit, in binnen- en buitenland. Voor de eindklant zichtbaar of volledig whitelabel.

Concreet: wat kunnen wij als technisch partner betekenen

Wij zien het wel zitten

Zo’n samenwerking, waarmee we omvangrijke en/of specialistische vraagstukken als partners aankunnen. Meer weten of een keer kennismaken? Met één telefoontje is een afspraak geregeld. Telefoon niet bij de hand? Geen zorgen, wij bellen jou.

Enkele bureaus die wij mogen ondersteunen bij technische vraagstukken:

XL Lingerie.

De webshop voor dames met een grotere cupmaat. Ontwerpbureau Studio Evi gaf body aan de identiteit en het webdesign van XL Lingerie. En wij vertaalden dit naar een WooCommerce-webshop. Mét module voor bestellingen met korting.

Based on Roots.

Echt ambachtswerk met eigentijdse ontwerpen verbinden: dat doet Based on Roots. Geïnspireerd door de wereld, maar vooral gericht op Japan. Een catalogus-website dient winkels/dealers die de producten van Based on Roots verkopen.

Hosmus Synergie.

Hosmus Synergie is een adviesbureau voor bedrijfsgeneeskunde. Voor balans tussen arbeid en gezondheid, en om meer te halen uit menselijk kapitaal. In opdracht van Blickfång Communicatie en Studio Evi maakten wij een maatwerk WordPress-website.

Rethink Foundation.

Via seminars en evenementen brengt ReThink kennis bijeen met onderzoekers, instituten en (para)medische professionals. We ontwikkelden een informatieve website, in combinatie met een ticketverkoopsysteem en deelnamecertificaten op maat.

Klokkenconcurrent.

Voor deze gediplomeerd klokkenmaker mochten we een Magento 2-multistore maken. Deze bestaat uit drie webshops voor verkoop van klokken en onderdelen. Daarvoor is eerst door ons alles gemigreerd van Magento 1 naar het nieuwe Magento 2.

Maatwerkmat.

Mensen kunnen hun deurmat online volledig op maat samenstellen en bestellen. We hebben daarvoor een Magento 2-webshop met maatwerk-extensie ontwikkeld. De extensie is een productconfigurator die de maatwerkmatten mogelijk maakt.

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.