< Overbrug iedere klant-uitdaging met ons als technisch partner >

Voor bedrijven in marketing en communicatie zijn we de full-service technische partner in uitvoering. Onze expertises zijn een krachtige aanvulling op marketing, reclame, design en communicatie. Dat maakt van ons een sterke technische partner.

De ideale technische partner

Voor bedrijven waarbij projecten voor opdrachtgevers technisch maatwerk vereisen. Specialistische maatwerk ontwikkeling bijvoorbeeld of high-class hosting, en advies of begeleiding voor de toepassing hiervan. Voor ieder type organisatie: commercieel en non-profit, in binnen- en buitenland.

Concreet: wat kunnen wij als technisch partner betekenen

Wij zien het wel zitten

Zo’n samenwerking, waarmee we omvangrijke en/of specialistische vraagstukken als partners aankunnen. Meer weten of een keer kennismaken? Met één telefoontje is een afspraak geregeld. Telefoon niet bij de hand? Geen zorgen, wij bellen jou.

Wij hebben technische ondersteuning mogen bieden bij projecten van:

Ortho Platform.

Wat doe je als je een website hebt met enorm veel content en die raakt verouderd, hack-gevoelig, traag en onbetrouwbaar?

Een vraag die het Ortho Institute zichzelf moest stellen toen dit met ortho.nl gebeurde.

Heutink Technik.

De webshop voor Heutink Technik was één van de eerste live webshops in Nederland met Magento 2-implementatie.

We hebben onder andere een maatwerk importmodule ontwikkeld én een koppeling met Microsoft Dynamics NAV.

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze veelgestelde vragen je verder helpen. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.