< Technische helden met het juiste blauwe karakter >

Iedereen bij Factor Blue bevat het juiste vleugje blauw. Waarom blauw? Omdat het voor de structuur en precisie staat die we in ons werk stoppen. Wij zijn de stabiele factor: Factor Blue.

Een geoliede machine en excellent in techniek.

Zakelijk, maar niet afstandelijk. Secuur, maar niet kil. Perfectionistisch, maar niet overdreven. Het zijn kenmerken van 'blauwe' mensen en van Factor Blue.

We zijn technische partner in e-commerce en webapplicaties: ontwikkeling, advies en hosting. Voor bedrijven en organisaties die durven te innoveren, met gangbare oplossingen en maatwerk. Maak kennis met onze mensen:

Jesper

Technical lead en frontend developer

Jesper en e-commerce was liefde op het eerste gezicht. Omdat dit nooit overging, specialiseerde hij zich in Magento. Hij is als technical lead verantwoordelijk voor het samenstellen en aansturen van de developers in Nederland en Servië.

Leon

Backend developer

Leon is een enthousiaste developer met de nodige jaren ervaring in de IT en het juiste blauwe karakter. Werkt graag met het Laravel PHP framework en is daarnaast specialist in Magento (2) development.

Dave

Frontend developer

Dave zorgt voor een juiste technische vertaling van de vormgeving naar de techniek. Hij bouwt technisch complexe designs tot een functionerend geheel en is breed inzetbaar voor zowel WordPress als Magento frontend-ontwikkeling.

Reyer

Projectmanager

Reyer inventariseert wensen en eisen nauwkeurig, vertaalt dit naar documentatie en weet technisch complexe zaken op een heldere en begrijpbare manier uit te leggen. Voorafgaand, tijdens en na een project zorgt hij voor gedegen advies en de juiste ondersteuning.

Marly

Projectmanager

Marly maak het blauw van Factor Blue zeker waar. Ze houdt de projectvoortgang nauwkeurig in de gaten, stuurt programmeurs aan in overleg met de klant en bewaakt de voortgang en het budget binnen een project.

Een vleugje blauw gezocht!

Wij hebben momenteel 4 openstaande vacature en/of stageplekken. Bekijk de vacaturepagina voor meer informatie en om te solliciteren.

Uitdagingen die we al aangingen.

Dit zijn een aantal van onze klanten met wie we zelf of in samenwerking als technisch partner de nodige uitdagingen zijn aangegaan.

AquaTru Water

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Voor sommigen een holle kreet, maar anderen zien het juist als randvoorwaarde voor hun ondernemerschap.

Dat geldt ook voor AquaTru, die producten voor puur en zuiver drinkwater verkoopt. Met meertalige webshop gaat dit bedrijf de strijd aan voor nóg zuiverder drinkwater.

MHS Ruitersport

Verbeterde usability, efficiëntie in de werkprocessen en beter inzicht in bezoekersgedrag: het heeft ons een hoop gebracht.

“Je kunt als advies- en IT-partij vooraf wel zéggen dat je zoiets kunt, maar de klant moet dit ook wel echt zien; het zelf ervaren”, zegt eigenaar Wim Selman.

Jij het succes bij de klant, wij het technische werk.

Marketing-, communicatie- of reclamebureau? Dan bieden we graag onze kennis en diensten in maatwerk ontwikkeling aan. Zie het als slim partnerschap, zodat je de concurrentie mijlenver achter je laat. Benieuwd?

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.