< Een team dat voor en mét je samenwerkt >

Een vleugje blauw is voor ons al genoeg. Waarom blauw? Omdat het voor de structuur en precisie staat die we in ons werk stoppen. Wij zijn de stabiele factor: Factor Blue.

Een geoliede machine en excellent in techniek.

Zakelijk, maar niet afstandelijk. Secuur, maar niet kil. Perfectionistisch, maar niet overdreven. Het zijn kenmerken van 'blauwe' mensen en van Factor Blue.

We zijn een technische partner in web en app: ontwikkeling, hosting en advies. Voor wie? Bedrijven en organisaties die net als wij durven te innoveren, met zowel gangbare oplossingen als maatwerk. Maak kennis met onze mensen:

Jesper

Eigenaar en Magento developer

Droomt ongetwijfeld in code. Jesper en internet was liefde op het eerste gezicht. Omdat dit nooit overging, bleef hij ontdekken. Eerst als vormgever, nu met focus op het Magento e-commerce platform.

Marly

Projectmanagement

Marly maak het blauw van Factor Blue zeker waar. Ze houdt projecten nauwkeurig bij, luistert goed naar de wensen van de klant, vertaalt dit in een duidelijk projectplan en bewaakt de voortgang en het budget binnen een project.

Mark

Developer en hosting-specialist

Dat Mark technisch goed onderlegd is, bewijst hij iedere dag opnieuw. Ooit als stagiair begonnen en sindsdien actief als developer en sinds begin 2016 de vaste hostingpartner van Factor Blue.

Robin

Adviseur

Voor een efficiënte aanpak van een project is een goede analyse en gedegen advisering onmisbaar. Robin zorgt hiervoor door voorafgaand, tijdens en na een project bij te staan met bruikbaar advies.

Een vleugje blauw gezocht!

Wij hebben momenteel 2 openstaande vacature en/of stageplekken. Bekijk de vacaturepagina voor meer informatie en om te solliciteren.

Uitdagingen die we al aangingen.

Dit zijn een aantal van onze klanten met wie we zelf of in samenwerking als technisch partner de nodige web- en app-uitdagingen zijn aangegaan.

Ortho Platform.

Wat doe je als je een website hebt met enorm veel content en die raakt verouderd, hack-gevoelig, traag en onbetrouwbaar?

Een vraag die het Ortho Institute zichzelf moest stellen toen dit met ortho.nl gebeurde.

Heutink Technik.

De webshop voor Heutink Technik was één van de eerste live webshops in Nederland met Magento 2-implementatie.

We hebben onder andere een maatwerk importmodule ontwikkeld én een koppeling met Microsoft Dynamics NAV.

Jij het succes bij de klant, wij het technische werk.

Marketing-, communicatie- of reclamebureau? Dan bieden we graag onze kennis en diensten in maatwerk ontwikkeling en hosting aan. Zie het als slim partnerschap, zodat je de concurrentie mijlenver achter je laat. Benieuwd?

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze veelgestelde vragen je verder helpen. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.