< Technische helden met het juiste blauwe karakter >

Iedereen bij Factor Blue bevat het juiste vleugje blauw. Waarom blauw? Omdat het voor de structuur en precisie staat die we in ons werk stoppen. Wij zijn de stabiele factor: Factor Blue.

Een geoliede machine en excellent in techniek.

Zakelijk, maar niet afstandelijk. Secuur, maar niet kil. Perfectionistisch, maar niet overdreven. Het zijn kenmerken van 'blauwe' mensen en van Factor Blue.

We zijn technische partner in e-commerce en webapplicaties: ontwikkeling, advies en hosting. Voor bedrijven en organisaties die durven te innoveren, met gangbare oplossingen en maatwerk. Maak kennis met onze mensen:

Reyer

Projectmanager

Jesper

Eigenaar / Frontend developer

Dave

Frontend developer

Leon

Backend developer

Wadi

Backend developer

Nenad

Backend developer

Nebojsa

Full-stack developer

Jeroen

Contentstrateeg

Uitdagingen die we al aangingen.

Dit zijn een aantal van onze klanten met wie we zelf of in samenwerking als technisch partner de nodige uitdagingen zijn aangegaan.

AquaTru Water

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Voor sommigen een holle kreet, maar anderen zien het juist als randvoorwaarde voor hun ondernemerschap.

Dat geldt ook voor AquaTru, die producten voor puur en zuiver drinkwater verkoopt. Met meertalige webshop gaat dit bedrijf de strijd aan voor nóg zuiverder drinkwater.

MHS Ruitersport

Verbeterde usability, efficiëntie in de werkprocessen en beter inzicht in bezoekersgedrag: het heeft ons een hoop gebracht.

“Je kunt als advies- en IT-partij vooraf wel zéggen dat je zoiets kunt, maar de klant moet dit ook wel echt zien; het zelf ervaren”, zegt eigenaar Wim Selman.

Jij het succes bij de klant, wij het technische werk.

Marketing-, communicatie- of reclamebureau? Dan bieden we graag onze kennis en diensten in maatwerk ontwikkeling aan. Zie het als slim partnerschap, zodat je de concurrentie mijlenver achter je laat. Benieuwd?

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.