< Technische helden met het het juiste blauwe karakter >

Iedereen bij Factor Blue bevat het juiste vleugje blauw. Waarom blauw? Omdat het voor de structuur en precisie staat die we in ons werk stoppen. Wij zijn de stabiele factor: Factor Blue.

Een geoliede machine en excellent in techniek.

Zakelijk, maar niet afstandelijk. Secuur, maar niet kil. Perfectionistisch, maar niet overdreven. Het zijn kenmerken van 'blauwe' mensen en van Factor Blue.

We zijn een technische partner in e-commerce en web-applicaties: ontwikkeling, hosting en advies. Voor wie? Bedrijven en organisaties die durven te innoveren, met zowel gangbare oplossingen als maatwerk. Maak kennis met onze mensen:

Jesper

Directeur en Magento developer

Jesper en e-commerce was liefde op het eerste gezicht. Omdat dit nooit overging, bleef hij ontdekken en specialiseerde zich in Magento. Hij adviseert de klant en is als technical lead verantwoordelijk voor het samenstellen en begeleiden van het development team.

Leon

PHP developer

Leon is een enthousiaste developer met de nodige jaren ervaring in de IT en het juiste blauwe karakter. Werkt graag met het Laravel PHP framework en is zich daarnaast aan het specialiseren in Magento (2) development.

Marly

Projectmanagement

Marly maak het blauw van Factor Blue zeker waar. Ze houdt projecten nauwkeurig bij, luistert goed naar de wensen van de klant, vertaalt dit in een duidelijk projectplan en bewaakt de voortgang en het budget binnen een project.

Mark

Developer en hosting-specialist

Dat Mark technisch goed onderlegd is, bewijst hij iedere dag opnieuw. Ooit als stagiair begonnen en sindsdien actief als developer en sinds begin 2016 de vaste hostingpartner van Factor Blue.

Robin

Adviseur

Voor een efficiƫnte aanpak van een project is een goede analyse en gedegen advisering onmisbaar. Robin zorgt hiervoor door voorafgaand, tijdens en na een project bij te staan met bruikbaar advies.

Een vleugje blauw gezocht!

Wij hebben momenteel 2 openstaande vacature en/of stageplekken. Bekijk de vacaturepagina voor meer informatie en om te solliciteren.

Uitdagingen die we al aangingen.

Dit zijn een aantal van onze klanten met wie we zelf of in samenwerking als technisch partner de nodige uitdagingen zijn aangegaan.

AquaTru Water.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Voor sommigen een holle kreet, maar anderen zien het juist als randvoorwaarde voor hun ondernemerschap.

Dat geldt ook voor AquaTru, die producten voor puur en zuiver drinkwater verkoopt.

All4Fysio.

Technische optimalisatie van een webshop gebeurt aan de achterkant. Onzichtbaar zou je zeggen, maar bezoekers en medewerkers van All4Fysio merken het aan alles.

Het resultaat? Snelheidswinst van 30% en expodentieel toenemende verkoopcijfers.

Jij het succes bij de klant, wij het technische werk.

Marketing-, communicatie- of reclamebureau? Dan bieden we graag onze kennis en diensten in maatwerk ontwikkeling en hosting aan. Zie het als slim partnerschap, zodat je de concurrentie mijlenver achter je laat. Benieuwd?

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.