< Technische helden met het juiste blauwe karakter >

Iedereen bij Factor Blue bevat het juiste vleugje blauw. Waarom blauw? Omdat het voor de structuur en precisie staat die we in ons werk stoppen. Wij zijn de stabiele factor: Factor Blue.

Een geoliede machine en excellent in techniek.

Zakelijk, maar niet afstandelijk. Secuur, maar niet kil. Perfectionistisch, maar niet overdreven. Het zijn kenmerken van 'blauwe' mensen en van Factor Blue.

We zijn technische partner in e-commerce en webapplicaties: ontwikkeling, advies en hosting. Voor bedrijven en organisaties die durven te innoveren, met gangbare oplossingen en maatwerk. Maak kennis met onze mensen:

Jesper

Teamlead / frontend developer

Dave

Frontend developer

Leon

Backend developer

Nenad

Backend developer

Nebojsa

Full-stack developer

Uitdagingen die we al aangingen.

Dit zijn een aantal van onze klanten met wie we zelf of in samenwerking als technisch partner de nodige uitdagingen zijn aangegaan.

XL Lingerie.

De webshop voor dames met een grotere cupmaat. Ontwerpbureau Studio Evi gaf body aan de identiteit en het webdesign van XL Lingerie. En wij vertaalden dit naar een WooCommerce-webshop. Mét module voor bestellingen met korting.

Based on Roots.

Echt ambachtswerk met eigentijdse ontwerpen verbinden: dat doet Based on Roots. Geïnspireerd door de wereld, maar vooral gericht op Japan. Een catalogus-website dient winkels/dealers die de producten van Based on Roots verkopen.

Hosmus Synergie.

Hosmus Synergie is een adviesbureau voor bedrijfsgeneeskunde. Voor balans tussen arbeid en gezondheid, en om meer te halen uit menselijk kapitaal. In opdracht van Blickfång Communicatie en Studio Evi maakten wij een maatwerk WordPress-website.

Rethink Foundation.

Via seminars en evenementen brengt ReThink kennis bijeen met onderzoekers, instituten en (para)medische professionals. We ontwikkelden een informatieve website, in combinatie met een ticketverkoopsysteem en deelnamecertificaten op maat.

Klokkenconcurrent.

Voor deze gediplomeerd klokkenmaker mochten we een Magento 2-multistore maken. Deze bestaat uit drie webshops voor verkoop van klokken en onderdelen. Daarvoor is eerst door ons alles gemigreerd van Magento 1 naar het nieuwe Magento 2.

Maatwerkmat.

Mensen kunnen hun deurmat online volledig op maat samenstellen en bestellen. We hebben daarvoor een Magento 2-webshop met maatwerk-extensie ontwikkeld. De extensie is een productconfigurator die de maatwerkmatten mogelijk maakt.

Jij het succes bij de klant, wij het technische werk.

Marketing-, communicatie- of reclamebureau? Dan bieden we graag onze kennis en diensten in maatwerk ontwikkeling aan. Zie het als slim partnerschap, zodat je de concurrentie mijlenver achter je laat. Benieuwd?

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.