< Technische professionals met een duidelijke voorliefde voor code >

Nederlands is onze moedertaal en ons Engels is zeker niet onverdienstelijk. Toch vallen we als een blok voor de taal der talen: programmeren. En alle accenten die daarbij horen.

Systemen die vóór en niet tegen je werken. Intern efficiënter en extern krachtiger communiceren. En bedrijfsprocessen optimaliseren met als doel besparing. Dát is wat goede web- en applicatie-oplossingen je moeten opleveren. En dat is dus precies hoe we het bij Factor Blue doen. Daarom kiezen wij voor maatwerk ontwikkelen. Zodat we je bedrijf of organisatie helpen met oplossingen die volledig aansluiten op je doelstellingen en die echt iets toevoegen.

Concreet: wat kunnen wij technisch realiseren

Als het om ontwikkeling gaat, dan zijn we prestigieus. We maken graag mooie dingen en technische hoogstandjes, maar bovenal moet het functioneel zijn. De mogelijkheden zijn haast eindeloos:

Vrijblijvend kennismaken? Het kost niets!

Benieuwd naar wat we kunnen? Nieuwsgierig welke oplossing we voor jouw vraag in petto hebben? Tussen het programmeren door is er altijd tijd voor koffie.

Gebruiksadvies en hosting.

Een goede user experience en user interface: we eisen het voor alles wat we maken. We maken gebruiksvriendelijke online software, we adviseren vooraf én we leren alle betrokkenen om ermee te werken. Het liefst iedereen in alle lagen van het bedrijf of de organisatie.

And last but not least: hosting. De basis. Een web- of applicatie-oplossing moet het doen. Altijd en overal, snel en veilig. Daarvoor is goede hosting, voldoende backup en zeer snelle laadtijd een eis.

We ontwikkelen dé webapplicatie-oplossing die processen optimaliseert.

De beste technische oplossing voor je vraag? We laten graag onze hersens kraken en de vingers typen. Bel of mail gerust. <coffee>Of kom gewoon langs bij ons in Nijmegen.</coffee>

Jij het succes bij de klant, wij het technische werk.

Marketing-, communicatie- of reclamebureau? Dan bieden we graag onze kennis en diensten in maatwerk ontwikkeling aan. Zie het als slim partnerschap, zodat je de concurrentie mijlenver achter je laat. Benieuwd?

AquaTru Water

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Voor sommigen een holle kreet, maar anderen zien het juist als randvoorwaarde voor hun ondernemerschap.

Dat geldt ook voor AquaTru, die producten voor puur en zuiver drinkwater verkoopt. Met meertalige webshop gaat dit bedrijf de strijd aan voor nóg zuiverder drinkwater.

MHS Ruitersport

Verbeterde usability, efficiëntie in de werkprocessen en beter inzicht in bezoekersgedrag: het heeft ons een hoop gebracht.

“Je kunt als advies- en IT-partij vooraf wel zéggen dat je zoiets kunt, maar de klant moet dit ook wel echt zien; het zelf ervaren”, zegt eigenaar Wim Selman.

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.