< In programmeertaal babbelen en bouwen we vloeiend >

Nederlands is onze moedertaal en ons Engels is ook niet onverdienstelijk. Toch vallen we als een blok voor de taal der talen: programmeertaal. En alle accenten die daarbij horen.

Systemen die vóór en niet tegen je werken. Intern efficiënter en extern krachtiger communiceren. En bedrijfsprocessen optimaliseren voor meer geld- en tijdbesparing. Dát is wat goede web- en app-oplossingen je moeten opleveren. En dat is dus precies hoe we het bij Factor Blue doen. Daarom kiezen we voor maatwerk. Zodat we je bedrijf of organisatie helpen met oplossingen die voor jou iets toevoegen.

De drie voordelen van maatwerk ontwikkeling:

1. Kostenbesparing
Maatwerk oplossingen zijn toegespitst op de processen binnen je eigen bedrijf of organisatie. In tegenstelling tot standaardoplossingen waarbij je betaalt voor overbodige functionaliteit of waarbij je juist op de lange termijn kosten maakt door de inefficiëntie van de standaard web- en app-software.

2. Tijdwinst
What’s in a name? Maatwerk, dus volledig aangepast aan de workflow binnen je bedrijf of organisatie. Op de lange termijn levert dat enorm veel tijdwinst op. Trouwens maatwerk ontwikkeling zelf hoeft dankzij de scrum-methode (onze werkwijze) helemaal niet zo tijdrovend te zijn.

3. Goede support
Als iets niet werkt of als je ergens even niet uitkomt, dan wil je gewoon snel geholpen worden. Simpel. Met web- en app-oplossingen op maat, koop je ook de zekerheid dat je geholpen wordt de partij die de software voor je gemaakt heeft. Geen anonieme helpdesk, maar een vaste partner die precies weet hoe de software in elkaar zit — en waarmee jij geholpen bent.

Vrijblijvend kennismaken? Het kost niets!

Benieuwd naar wat we kunnen? Nieuwsgierig welke oplossing we voor jouw vraag in petto hebben? Tussen het programmeren door is er altijd tijd voor koffie.

Web & app: functionele kunst noemen we dat.

Als het om ontwikkeling gaat, dan zijn we prestigieus. We maken graag mooie dingen en technische hoogstandjes, maar bovenal moet het functioneel zijn. Een standaardoplossing kan werken, maar onze overtuiging is dat op de meeste vragen maatwerk het beste antwoord is. Juist bij web- en app-ontwikkeling, waarbij de mogelijkheden haast eindeloos zijn.

Programmeren is een kunst, maar we doen niet aan kunstjes. Zeker wanneer je bedenkt dat je hiermee de mooiste dingen kunt maken:

Gebruiksadvies en hosting.

Een goede user experience en user interface: we eisen het voor alles wat we maken. We maken gebruiksvriendelijke software voor web en mobiele dragers, we adviseren vooraf én we leren alle betrokkenen om ermee te werken. Het liefst iedereen in alle lagen van het bedrijf of de organisatie.

And last but not least: hosting. De basis. Een web- of app-oplossing moet het doen. Altijd en overal, snel en veilig. Daarvoor is goede hosting met een hoge uptime-garantie, voldoende backups en zeer snelle laadtijd een eis.

We ontwikkelen dé oplossing die processen optimaliseert.

De beste technische oplossing voor je vraag? We laten graag onze hersens kraken en de vingers typen. Bel of mail gerust. <coffee>Of kom gewoon langs bij ons in Nijmegen.</coffee>

Jij het succes bij de klant, wij het technische werk.

Marketing-, communicatie- of reclamebureau? Dan bieden we graag onze kennis en diensten in maatwerk ontwikkeling en hosting aan. Zie het als slim partnerschap, zodat je de concurrentie mijlenver achter je laat. Benieuwd?

Ortho Platform.

Wat doe je als je een website hebt met enorm veel content en die raakt verouderd, hack-gevoelig, traag en onbetrouwbaar?

Een vraag die het Ortho Institute zichzelf moest stellen toen dit met ortho.nl gebeurde.

Heutink Technik.

De webshop voor Heutink Technik was één van de eerste live webshops in Nederland met Magento 2-implementatie.

We hebben onder andere een maatwerk importmodule ontwikkeld én een koppeling met Microsoft Dynamics NAV.

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze veelgestelde vragen je verder helpen. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.