< Ervaren Magento professionals voor webwinkels met ambitie >

Met onze ruime kennis en ervaring met Magento leveren wij uitmuntende webshops met technische hoogstandjes. Vanuit Nijmegen de oudste stad van Nederland voor de webwinkels van de toekomst.

Magento 2 webshop ontwikkeling

Een verkoopplatform moet passen bij je ambities. En wij kunnen jou daarbij helpen. Vanuit Nijmegen voor ondernemers in Nederland en daarbuiten. Wij kiezen voor Magento omdat dit hét meest toonaangevende e-Commerce platform op de markt is. Wij kennen Magento 1 & 2 door en door en werken met het platform sinds 2010. We hebben dus alles in huis om jouw ambities te realiseren.

Samen met jou ontwikkelen we een webshop die past bij de wensen, het budget en de behoeften van de bezoeker. Met een heldere werkwijze en optimale ondersteuning. Doordat Magento een constante ontwikkeling doormaakt en de ontwikkelaars daar altijd het fijne van willen weten, ben je er van verzekerd dat jouw webshop bij Factor Blue in goede handen is.

Thema-ontwikkeling

Pixel perfect en met gestructureerde code geprogrammeerd volgens de standaarden. Onze frontend-ontwikkelaars zorgen hiermee voor een perfecte gebruikerservaring.

Extensies

Volledig op maat gebouwde extensies voor het toevoegen van extra functionaliteiten aan jouw webshop. Voor de bezoeker maar ook voor jou als webwinkelbeheerder in de vorm van automatisering.

Koppelingen

Wij realiseren slimme koppelingen met boekhoudsystemen, kassasystemen en ERP. Ook productfeeds voor verkoop op meerdere externe kanalen met een orderkoppeling.

Onderhoud

Een webshop moet je onderhouden. Niet alleen het systeem maar ook extensies moeten voorzien worden van updates. Met actief Magento onderhoud zorgen wij voor een up-to-date systeem.

Wat kost een Magento 2 webshop?

Deze vraag krijgen we uiteraard vaker. Het antwoord kunnen we je helaas niet direct geven. Over het algemeen gesproken krijg je waar je voor betaald. Het ontwikkelen van een Magento webshop kost honderden tot soms duizenden uren en dit is volledig afhankelijk van de wensen en eisen. We kunnen het zo uitgebreid maken als je wenst met bijvoorbeeld ERP en boekhoudsysteem koppelingen.

Wanneer we een webshop ontwikkelen met een op maat gemaakte frontend ervaring met tegelijkertijd uitbreidingen van de standaard Magento functionaliteiten en bijvoorbeeld meerdere talen of storeviews zijn de kosten hoger dan dat je kiest voor een meer standaard webshop. Onze projectmanagers gaan graag in gesprek om een bij jouw project en ambities passend aanbod te doen.

Enkele webshops die wij als technisch partner bedienen:

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.