< Hosting die een site, shop of applicatie nooit in de steek laat>

Een website-/shop of applicatie is niet het verlengstuk, maar de belichaming van je bedrijf of organisatie. Zoiets verdient een stevige basis – en dat begint bij goede hosting.

Of het nu om een corporate website, een uitgebreide webshop of een multifunctioneel web- of app- platform gaat: het moet toegankelijk zijn. Altijd en overal, en met zo min mogelijk laadtijd. Maar hoe vergelijk je de verschillende soorten hosting? En welke kies je voor je eigen site, shop, platform of applicatie? Wij adviseren je graag en verzorgen jouw hostingoplossing bij een van onze partners.

Voor (web-based) applicaties werken we met een op maat ingerichte server: SaaS-hosting (Software as a Service).

Keuze uit verschillende hosting-oplossingen.

Virtual Private of Shared hosting? Welke het beste bij je past, hangt van een aantal zaken af. Om je een beter beeld te geven, lees je hier de belangrijkste kenmerken en verschillen:

Virtual Private Server (VPS)
Hosting via een VPS betekent dat je web- of app-software gehost wordt op een virtuele server — “in de cloud” — binnen een fysieke server met veel geheugen. Hierdoor heb je een eigen server waarmee je vrijwel hetzelfde kunt als met een dedicated server. Op een VPS kan eveneens een besturingssysteem (Windows of Linux) geïnstalleerd worden.

Binnen een VPS heb je zelf alle vrijheid en verantwoordelijkheid om de server in te richten en te onderhouden naar wens. Bij Managed VPS wordt onderhoud, inrichting en monitoring uit handen genomen.

Shared hosting
Met shared hosting heb je de klassieke hosting-vorm te pakken. Het betekent dat je met meerdere gebruikers een server deelt. Voor een gemiddelde website en een niet al te grote webshop is dit een veelgebruikte manier.

Bij shared hosting zorgen wij er wel voor dat iedere gebruiker binnen de server zijn eigen ‘kracht’ kan benutten. Met afgeschermde delen per gebruiker heeft zo de ene website of webshop geen last van de andere.

Hosting-keuze genoeg, maar wat kies je?

Een goede vraag waar we graag over meedenken. De juiste knoop doorhakken? Bel of mailgerust. <coffee>Of kom gewoon langs bij ons in Nijmegen.</coffee>

Eerst onze hosting tarieven bekijken?

Via onderstaand formulier kan je onze hosting-tarievenkaart aanvragen. Hierin is ons standaard aanbod terug te vinden.

Uitdagingen die we al aangingen.

Dit zijn een aantal van onze klanten met wie we zelf of in samenwerking als technisch partner de nodige uitdagingen zijn aangegaan.

AquaTru Water

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Voor sommigen een holle kreet, maar anderen zien het juist als randvoorwaarde voor hun ondernemerschap.

Dat geldt ook voor AquaTru, die producten voor puur en zuiver drinkwater verkoopt. Met meertalige webshop gaat dit bedrijf de strijd aan voor nóg zuiverder drinkwater.

MHS Ruitersport

Verbeterde usability, efficiëntie in de werkprocessen en beter inzicht in bezoekersgedrag: het heeft ons een hoop gebracht.

“Je kunt als advies- en IT-partij vooraf wel zéggen dat je zoiets kunt, maar de klant moet dit ook wel echt zien; het zelf ervaren”, zegt eigenaar Wim Selman.

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.