< Een kijkje onder de motorkap van onze projecten >

Wat we doen voor onze klanten, vinden we leuk. Zó leuk, dat we er niet over raken uitgepraat. En om dat inzichtelijk te maken, maken we er graag business cases van.

Factor Blue heeft voor veel bedrijven en organisaties mooie projecten opgeleverd waar we écht trots op zijn. Ieder project had zijn eigen uitdagingen en daarom is ieder project voor ons een pareltje.

Aangezien wij ook vaak als technisch partner werken voor marketing-, communicatie- en reclamebureaus kunnen we helaas niet alle projecten als businesscase uitlichten. Maar we vertellen je er graag meer over tijdens een kennismaking.

MHS Ruitersport

Verbeterde usability, efficiëntie in de werkprocessen en beter inzicht in bezoekersgedrag: het heeft ons een hoop gebracht.

“Je kunt als advies- en IT-partij vooraf wel zéggen dat je zoiets kunt, maar de klant moet dit ook wel echt zien; het zelf ervaren”, zegt eigenaar Wim Selman.

All4Fysio.

Technische optimalisatie van een webshop gebeurt aan de achterkant. Onzichtbaar zou je zeggen, maar bezoekers en medewerkers van All4Fysio merken het aan alles.

Het resultaat? Snelheidswinst van 30% en expodentieel toenemende verkoopcijfers. Braces, compressies en andere spierondersteuning: dat is All4Fysio.

AquaTru Water.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Voor sommigen een holle kreet, maar voor anderen een randvoorwaarde.

Dat geldt ook voor AquaTru, die producten voor zuiver drinkwater verkoopt. Met meertalige webshop gaat dit bedrijf de strijd aan voor nóg zuiverder drinkwater.

Ortho Platform.

Wat doe je als je een website hebt met enorm veel content en die raakt verouderd, hack-gevoelig, traag, slecht converterend en onbetrouwbaar?

Een vraag die het Ortho Institute zichzelf moest stellen. De grootste uitdagingen? Techniek gebruiken voor een degelijk platform, commercialiseren van de content én meer online conversie.

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.