< Een kijkje onder de motorkap van onze projecten >

Wat we doen voor onze klanten, vinden we leuk. Zó leuk, dat we er niet over raken uitgepraat. En om dat inzichtelijk te maken, maken we er graag business cases van.

Factor Blue heeft voor veel bedrijven en organisaties mooie projecten opgeleverd waar we écht trots op zijn. Ieder project had zijn eigen uitdagingen en daarom is ieder project voor ons een pareltje.

Aangezien wij ook vaak als technisch partner werken voor marketing-, communicatie- en reclamebureaus kunnen we helaas niet alle projecten als businesscase uitlichten. Maar we vertellen je er graag meer over tijdens een kennismaking.

All4Fysio.

Technische optimalisatie van een webshop gebeurt aan de achterkant. Onzichtbaar zou je zeggen, maar bezoekers en medewerkers van All4Fysio merken het aan alles.

Het resultaat? Snelheidswinst van 30% en expodentieel toenemende verkoopcijfers.

AquaTru Water.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Voor sommigen een holle kreet, maar anderen zien het juist als randvoorwaarde voor hun ondernemerschap.

Dat geldt ook voor AquaTru, die producten voor puur en zuiver drinkwater verkoopt.

Ortho Platform.

Wat doe je als je een website hebt met enorm veel content en die raakt verouderd, hack-gevoelig, traag en onbetrouwbaar?

Een vraag die het Ortho Institute zichzelf moest stellen toen dit met ortho.nl gebeurde.

Heutink Technik.

De webshop voor Heutink Technik was één van de eerste live webshops in Nederland met Magento 2-implementatie.

We hebben onder andere een maatwerk importmodule ontwikkeld én een koppeling met Microsoft Dynamics NAV.

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.