< Wel zo handig: de boel door ons de boel laten >

Alsof het al niet lastig genoeg is: bij apps zijn er oneindig veel mogelijkheden qua techniek, vorm en inhoud. Verstandig dus om het complete beheer aan ons te laten.

Met applicaties kun je alle kanten op. Te beginnen met de vorm: een web-app, een native app of een hybride app. Als die keuze is gemaakt, dan kan er gekeken worden naar de beste manier om de applicatie te beheren. Zodat de app ook op lange termijn blijft werken.

Beheer, beveiliging en updates

Is de applicatie alleen voor medewerkers beschikbaar? Of voor iedereen, via de Apple Store en Google Play Store? Al het regelwerk kun je aan ons uitbesteden. Daarnaast bieden we volledig (mobiel) applicatiebeheer en kunnen we zo alle gebruikers begeleiden in app-gebruik.

Dit kan ook voor een ERP-pakket of andere software. Vanzelfsprekend hoort het voorzien en uitrollen van beveiliging updates er ook bij.

Kortom, wat we doen met applicatiebeheer:

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.