< Van algemene kennissessies tot intensieve training>

Kennis wordt pas waardevol wanneer je het juist toepast. Wij betrekken gebruikers graag in het ontwikkelproces en leren deze werken met wat we maken, want dat werkt.

Een slimme toepassing maken is één ding. Ze uitrollen in of naast bestaande programma’s en systemen, is een vak apart. De grootste uitdaging is dan nog niet eens benoemd: alle betrokken partijen ermee leren werken. Nu en op de lange termijn.

Advies: specifiek én allround

Daarom geeft Factor Blue advies: specifiek en in de meest brede zin. Wat we daarmee bedoelen? We adviseren over alles wat we zelf maken, maar ook over toepassingen die niet (helemaal) door ons ontwikkeld zijn.

Met specifiek bedoelen we maatwerk. Advies kan 1-op-1 of in een groepssessie, bijvoorbeeld als training. Daarnaast is het, afhankelijk van wat we opleveren, een onmisbaar onderdeel na de kennismaking en van de nazorg die we bieden voor al onze diensten.

Vrijblijvend kennismaken? Het kost niets!

Benieuwd naar wat we kunnen? Nieuwsgierig welke oplossing we voor jouw vraag in petto hebben? Tussen het programmeren door is er altijd tijd voor koffie.

IT-architectuur

Als bedrijf of organisatie is er één ding waar je altijd mee te maken hebt: informatie. Tegenwoordig is dat er in overvloed en via ontelbaar veel kanalen te verkrijgen. Bedrijfsprocessen moeten altijd optimaal zijn, zodat gebruikers en medewerkers snel bij de benodigde informatie kunnen. Voor ieder bedrijf en iedere organisatie is een goed doordachte IT-architectuur daarom onmisbaar.

Meer over IT-architectuur

Systeem- en app-implementatie

Het systeem of de applicatie is ontwikkeld. Technisch zit het goed in elkaar, er is uitgebreid getest en het ziet er ook nog eens mooi uit. En nu? Implementatie: ervoor zorgen dat de medewerkers, leveranciers of wie dan ook er gebruik van maken. Dat gebeurt nooit vanzelf.

Meer over systeem- en app-implementatie

Applicatiebeheer

Met applicaties kun je alle kanten op. Te beginnen met de vorm: een web-app, een native app of een hybride app. Als die keuze is gemaakt, en de applicatie is gebouwd dan kan er gekeken worden naar de beste manier om de applicatie te beheren. Zodat de app ook op lange termijn blijft werken.

Meer over applicatiebeheer

Uitdagingen die we al aangingen.

Dit zijn een aantal van onze klanten met wie we zelf of in samenwerking als technisch partner de nodige uitdagingen zijn aangegaan.

AquaTru Water

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Voor sommigen een holle kreet, maar anderen zien het juist als randvoorwaarde voor hun ondernemerschap.

Dat geldt ook voor AquaTru, die producten voor puur en zuiver drinkwater verkoopt. Met meertalige webshop gaat dit bedrijf de strijd aan voor nóg zuiverder drinkwater.

MHS Ruitersport

Verbeterde usability, efficiëntie in de werkprocessen en beter inzicht in bezoekersgedrag: het heeft ons een hoop gebracht.

“Je kunt als advies- en IT-partij vooraf wel zéggen dat je zoiets kunt, maar de klant moet dit ook wel echt zien; het zelf ervaren”, zegt eigenaar Wim Selman.

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.