< Van algemene kennissessies tot intensieve trainingen>

Kennis wordt pas waardevol wanneer je het goed toepast. Voor onze web- en app-oplossingen geldt dit ook. Wij betrekken graag gebruikers vroeg in het proces en leren daarnaast het bedrijf of organisatie werken met wat we maken, want dat werkt.

Een slimme toepassing voor web en app maken is één ding. Ze uitrollen in of naast bestaande programma’s en systemen, is een vak apart. De grootste uitdaging is dan nog niet eens benoemd: alle betrokken partijen ermee leren werken. Nu en op de lange termijn.

Advies: specifiek én allround

Daarom geeft Factor Blue advies: specifiek en in de meest brede zin. Wat we daarmee bedoelen? We adviseren over alles wat we zelf maken, maar ook over toepassingen die niet (helemaal) door ons ontwikkeld zijn.

Met specifiek bedoelen we maatwerk. Advies kan 1-op-1 of in een groepssessie, bijvoorbeeld als training. Daarnaast is het, afhankelijk van wat we opleveren, een onmisbaar onderdeel na de kennismaking en van de nazorg die we bieden voor al onze diensten.

Vrijblijvend kennismaken? Het kost niets!

Benieuwd naar wat we kunnen? Nieuwsgierig welke oplossing we voor jouw vraag in petto hebben? Tussen het programmeren door is er altijd tijd voor koffie.

IT-architectuur

Als bedrijf of organisatie is er één ding waar je altijd mee te maken hebt: informatie. Tegenwoordig is dat er in overvloed en via ontelbaar veel kanalen te verkrijgen. Bedrijfsprocessen moeten altijd optimaal zijn, zodat gebruikers en medewerkers snel bij de benodigde informatie kunnen. Voor ieder bedrijf en iedere organisatie is een goed doordachte IT-architectuur daarom onmisbaar.

Meer over IT-architectuur

Systeem- en app-implementatie

Het systeem of de applicatie is ontwikkeld. Technisch zit het goed in elkaar, er is uitgebreid getest en het ziet er ook nog eens mooi uit. En nu? Implementatie: ervoor zorgen dat de medewerkers, leveranciers of wie dan ook er gebruik van maken. Dat gebeurt nooit vanzelf.

Meer over systeem- en app-implementatie

Applicatiebeheer

Met applicaties kun je alle kanten op. Te beginnen met de vorm: een web-app, een native app of een hybride app. Als die keuze is gemaakt, en de applicatie is gebouwd dan kan er gekeken worden naar de beste manier om de applicatie te beheren. Zodat de app ook op lange termijn blijft werken.

Meer over applicatiebeheer

Uitdagingen die we al aangingen.

Dit zijn een aantal van onze klanten met wie we zelf of in samenwerking als technisch partner de nodige web- en app-uitdagingen zijn aangegaan.

Ortho Platform.

Wat doe je als je een website hebt met enorm veel content en die raakt verouderd, hack-gevoelig, traag en onbetrouwbaar?

Een vraag die het Ortho Institute zichzelf moest stellen toen dit met ortho.nl gebeurde.

Heutink Technik.

De webshop voor Heutink Technik was één van de eerste live webshops in Nederland met Magento 2-implementatie.

We hebben onder andere een maatwerk importmodule ontwikkeld én een koppeling met Microsoft Dynamics NAV.

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze veelgestelde vragen je verder helpen. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.